Ervaringen2016-12-22T09:25:49+01:00

Ervaringen van cliënten

“Ans heeft al jaren last van de overgang. Ze is ten einde raad als ze bij mij op consult komt. Ze is bij een gynaecoloog onder behandeling geweest, maar alle medicijnen, die ze heeft geslikt hielpen niet. Ze heeft ook acupunctuur behandelingen ondergaan zonder noemenswaardige resultaten.
“Het ergste zijn mijn opvliegingen”, zegt ze. Ze heeft ze overdag ongeveer om het uur en kan er ’s nachts bijna niet door slapen. Ze is doodop en haar werk gaat eronder lijden.
Ik schrijf haar o.a. speciale middelen voor de overgang voor en na een paar weken belt ze me al op dat ze ’s nachts bijna geen last meer heeft en dat het ook overdag stukken beter gaat.”

Ans, 58 jaar heeft overgangsklachten

“Kees heeft de laatste tijd veel last van stijve en pijnlijke vingers, waardoor hij bijvoorbeeld moeite heeft met zijn overhemdknoopjes en de knoop van zijn pantalon. Daarnaast doen zijn heupen pijn, waardoor hij moeilijker loopt.
Opvallend is dat warmte hem goed doet en dat hij als hij eenmaal in beweging is gekomen, zijn heupen minder pijnlijk zijn.
Een paar dagen na inname van homeopathische middelen voelt hij al verbetering in zijn vingers en heupen.”

Kees, 42 jaar heeft gewrichtspijnen

“Esther probeert al jaren zwanger te worden. Ze heeft hiervoor in het ziekenhuis o.a. diverse hormonale behandelingen ondergaan, helaas zonder resultaat. Ze wil nu ook wel eens homeopathie proberen.
Ik heb 2 uitgebreide consulten met haar en na een paar weken na het gebruik van bepaalde homeopathische middelen, vertelt ze me dat ze zwanger is van een tweeling! Ze kan haar geluk niet op.”

Esther, 37 jaar heeft vruchtbaarheidsklachten

“Ingrid heeft haar kleindochter te logeren gehad, die ook ontstoken oogjes had. Het lijkt er dus op dat ze door haar is aangestoken. Haar oogleden zitten ’s ochtends helemaal aan elkaar geplakt met groenige pus en verder heeft ze last van erg jeukende en tranende ogen. Ze voelt zich ook helemaal niet lekker en heeft een grieperig gevoel.
Na gebruik van homeopathische middelen is ze na 3 dagen al helemaal klachtenvrij.”

Ingrid, 67 jaar heeft ontstoken ogen

Uw ervaring delen?

Mail Mariëtte!