Ervaringen van cliënten

Corona-besmetting bij echtgenoot (52)

“Mijn man is ziek geworden.
De koorts in 1 klap van 37 naar 39,8°C. Met als top 40,3°C en hoofdpijn. Heel erge hoofdpijn. Coronatest gedaan met als uitslag positief. De hele week op paracetamol geleefd, omdat dat het eerste is waar je naar grijpt en dat door de artsen geadviseerd wordt. Hij is ook nog onderzocht op de SEH van het Reinier de Graaf, waar ze alle tests hebben gedaan hoe het met alle lichaamsfuncties was. In goed overleg zijn we naar huis gegaan om verder uit te zieken. Gelukkig geen ademhalingsklachten.
Maar zoveel paracetamol inslikken, dat moest ook anders kunnen. Hij begon ook last van zijn darmen te krijgen.
Mijn goede vriendin Mariëtte Krol van praktijk Homespectrum gebeld voor ondersteuning met Homeopathie en de situatie uitgelegd. Zij heeft gelijk doorgegeven, welke middelen ik kon gebruiken uit mijn eigen Homeopathie EHBO doos en ben daar samen met Hans direct mee aan de slag gegaan.

Ik moest haar vooral dagelijks op de hoogte houden van de koorts en de bijbehorende klachten van Corona, zodat zij gelijk kon inspelen met de juiste homeopathische middelen, die dan opgestuurd werden of opgehaald konden worden. Hierdoor is de koorts gaan zakken en voelde mijn man zich beter. De ernstige hoofdpijn was binnen een dag onder controle en na twee dagen verdwenen. De paracetamol heeft hij in 2 dagen kunnen afbouwen naar nul. Hij knapt weer op.

Corona is wel een virus met ernstige klachten, dus het herstel gaat langzaam vooruit. Nu het herstel in van de hoge koorts en weer stevig op zijn benen kunnen staan.
Ik zelf heb iedere 3 weken vanaf maart 2020 een homeopathisch middel gebruikt om gezond te blijven in deze spannende Corona tijd. Dit heb ik in overleg met Mariëtte opgehoogd naar 2 X per dag, omdat ik nu dagelijks in contact ben met een Coronapatient. Ik ben getest en mijn Coronatest is negatief. Daar ben ik heel blij mee, want dat betekent dat ik goed voor mijn man kan zorgen.
Dankzij de hulp van Mariëtte Krol van Homespectrum zijn wij goed door alle Corona perikelen heen aan het komen.
We hopen dat mijn man er geen klachten aan overhoudt, zodat we ons leven weer goed op kunnen pakken. Voor nu het verdere herstel en zorgen, dat hij weer op de been komt.”

Corine, 52 jaar

Overgangsklachten

“Al een aantal jaren heb ik last van de overgang. Het ergst zijn de opvliegers en dan vooral ’s nachts. Ruim anderhalf jaar geleden werden die nachtelijke hitte-aanvallen zo hevig en frequenter dat ik eigenlijk niet meer sliep. Aangezien ik geen trek had in alle hormoon gebaseerde oplossingen die werden geboden, besloot ik het te zoeken in de homeopathie. Ik ben gaan googelen en kwam terecht op de website van Mariëtte. Haar verhaal sprak mij aan en we hebben een afspraak gemaakt. We hadden een heel prettig gesprek waarin mijn hele lichamelijke en geestelijke welzijn de revue passeerde. Ik kreeg middelen van Mariëtte om op gezette tijden te gebruiken. Al heel snel merkte ik verschil, vooral wat betreft die nare opvliegers. Ze waren er nog wel , maar veel minder hevig en minder frequent en ik kon eindelijk weer normaal slapen. Ik voel me beter in balans en het geeft mij een goed gevoel dat het hele overgangsproces zijn natuurlijke verloop heeft, maar het voor mij op deze manier heel goed hanteerbaar is. Nu, ruim anderhalf jaar later, gebruik ik de middelen nog steeds. Om de paar maanden krijg ik van Mariëtte middelen met een aangepaste sterkte. Dat het wat voor me doet merk ik duidelijk als de middelen aan kracht gaan verliezen, vlak voordat ik nieuwe nodig heb, de oude klachten weer meer de kop opsteken.

Kortom ik ben blij met de stap die ik heb gezet en vooral met de behandeling van Mariëtte.”

Carolien, 55 jaar

Diverse klachten

“Mijn ervaring met Mariëtte Krol van Homespectrum zijn zeer positief. Ze luistert goed naar het probleem en vraagt door om de oorzaak te achterhalen. Ik zit altijd erg op mijn gemak in haar praktijkkamer.

Ze heeft mij goed geholpen met overgangsklachten, maagklachten, hoofdpijnklachten, oorklachten etc.

Als er iets is kan ik haar appen en zoekt zij zo snel mogelijk een oplossing. Ik ben erg blij met haar.”

Alie, 58 jaar

Na een getob van ruim 3 jaar met mijn snelwerkende schildklier en diabetes II

besloot ik 4 maanden geleden extra aan mijn gezondheid te gaan werken en heb ik de hulp van Mariëtte ingeroepen. In deze 4 maanden is mijn gezondheid aanzienlijk vooruitgegaan en ik ben bijna van alle voorgeschreven medicijnen af. Ik ben zo blij met haar ondersteuning, adviezen en geneesmiddelen, die duidelijk beter werken.

Gea

Uw ervaring delen?